Bétera ha celebrat un cap de setmana de ciclisme solidari. En primer lloc, dissabte 16 de juny, l’Albereda de Bétera acollia la 2a edició de cicleamics solidari per la paràlisi cerebral. Per primera vegada, aquest esdeveniment tenia lloc al municipi, com aperitiu previ a la 6a Marxa Cicloturista AVAPACE per la paràlisi cerebral. Es tracta d’una ruta ciclista que es va portar a terme per l’interior de la localitat. Al voltant de les 10.30 hores donava el seu tret d’eixida aquesta iniciativa dirigida a tota la família. Sobre les 10.00 hores, el recinte de l’esmentada albereda ja comptava amb diverses activitats per a tots.
Ja diumenge, 17 de juny, la mateixa esplanada es va omplir de ciclistes que van voler participar en la 6a Marxa Cicloturista AVAPACE per donar visibilitat a les persones afectades per paràlisi cerebral.
A les 8 del matí més de 900 participants es van congregar en aquest espai per marxar cap a les 08.30 hores, aproximadament.
Les Ames de Casa de Bétera van col·laborar amb l’avituallament dels corredors oferint-los fruita fresca, igual que les empreses participants van repartir refrescos i entrepans.
Ambdós actes van comptar amb la presència del tinent d’alcalde, Enric Álvarez, qui va ser l’encarregat de tallar la cinta de la marxa cicloturista abans de donar el seu tret d’eixida. A més, va estar acompanyat de diversos regidors de la localitat.
Ací teniu, un vídeo resum d’aquest cap de setmana. En una altra publicació, adjuntarem una fotogaleria amb imatges de ‘Cicleamics solidari’ i de la 6a marxa:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment