betera / bétera

Concierto del Centre Artístic Musical de Bétera


El Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) es troba aquesta en plena setmana d’audicions per a acomiadar el curs actual. Però a més, compleix 50 anys de vida. Per aquest motiu, el pròxim curs 2018-2019 serà molt especial. Des del mateix centre ens comuniquen que el període de matricula per a aquest exercici d’aniversari s’ha obert aquest dimarts, 19 de juny.
Els dies per a inscriure’s són 19,20,21, 26, 27 i 28 de juny i 4 i 5 de setembre, en horari d’oficina de 17.00 a 20.00 hores (C/Casa de Cultura, 2). Qui desitge més informació podrà cridar al telèfon 96 169 03 66 o enviar un correu electrònic a l’e-mail a escola@musicabetera.es.
L’edat mínima per a ser alumne és de 3 anys (nascuts l’any 2015), iniciant-se en el jardí musical. D’altra banda, la matricula es pot formalitzar també per a les següents modalitats:

 • Llenguatge musical
 • Cant
 • Saxòfn
 • Elemental i Professional
 • Clarinet
 • Trombó
 • Harmonia i anàlisi
 • Contrabaix
 • Trompa
 • Cor
 • Fagot
 • Trompeta
 • Orquestra Juvenil
 • Banda Juvenil
 • Grup d’adults
 • Música de Cambra
 • Flauta
 • Oboé
 • Percussió
 • Piano
 • Tuba
 • Viola
 • Violí
 • Violoncel

Així, el Centre Artístic Musical de Bétera seguirà celebrants aquests cinquanta anys amb multitud d’actes i activitats on vol que participe tota la ciutadania juntament amb els músics que formen part d’aquesta gran entitat que segueix creixent cada dia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment