Demà dimecres, 20 de juny, tindrà lloc la conferència “Qüestions bàsiques d’Astronomia”. Aquesta xarrada s’emmarca dins les Jornades d’Iniciació a l’Astronomia que es van inaugurar el passat 6 de juny.
La ponència es portarà a terme a la Sala de Plenaris del Castell a les 19.30 hores i l’encarregat en impartir-la serà Luis Rivas Sendra.
La finalitat d’aquesta iniciativa és realitzar activitats complementàries per al curs d’Unisocietat. Aquestes activitats es porten a terme amb la col·laboració de l’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA).
Cal mencionar que aquest projecte s’emmarca dins els distints cicles de conferències del Programa ja mencionant (Unisocietat), impartides per especialistes.
Els amics d’Unisocietat són totes aquelles persones interessades a rebre les informacions dels actes a realitzar.
Per formar part d’aquest grup només cal efectuar una sol·licitud mitjançant una Instància general i omplir un formulari amb les dades personals i de contacte. Aquesta acció no té cap cost ni quota.
Posteriorment, a les 21.00 hores, hi haurà un sopar sota les estreles en el lloc on es realitze l’observació astronòmica (dins el nucli urbà). Aquesta observació es realitzarà a les 22.00 hores. Per al sopar s’habilitarà el lloc amb taules i cadires. El menjar i la beguda seran per compte dels assistents.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment