La Regidoria municipal de Joventut, encapçalada per Maite Bes, ha organitzat un ‘Cap de Setmana de la Joventut‘. Aquest esdeveniment tindrà lloc del 29 de juny a l’1 de juliol.
Una de les iniciatives preparades és una ‘cursa d’autos locos‘. Aquesta es portarà a terme el dissabte 30 de juny, de 12.00 a 14.00 hores, des de l’Avinguda Constitució fins al carrer Calvari.
Cada ‘auto loco’ deurà estar format per u o dos pilots com a màxim. Els participants deuran tindre entre 14 i 30 anys. L’auto loco deurà estar proveït de 3 rodes com a mínim, tindre un mecanisme de direcció o control i un sistema de frens. Així mateix, no pot portar cap tipus de tracció de motor. A més, ha de tindre una base on se sustente, ja que no pot transportar-ho la persona sobre el seu cos propi.
Per a extremar les mesures de seguretat cada un dels pilots deurà portar posat un casc de protecció, colzeres i genolleres. D’altra banda, no hi ha límit de mesures, ni de pes.
Després de la cursa, es farà entrega de trofeus als 3 millors temps i 1 addicional a l’auto loco més original. L’Aforament és Limitat. Qui desitge participar té de temps per a inscriure’s fins al pròxim 27 de Juny.
Per a apuntar-se a qualsevol activitat emmarcada dins del programa, s’haurà de passar pel Punt d’Informació Juvenil, ubicat a l’edifici de Casa Nebot (C/Estació, 5), en horari de 09.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres i de 17.00 a 19.00 hores dilluns i dimecres. També es podrà telefonar al 96 169 87 14 o enviar un correu electrònic a la direcció d’e-mail: juventud@betera.es
A continuació, adjuntem tota la programació del Cap de Setmana Jove:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment