L’últim divendres del mes, el 29 de juny, les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’, s’ompliran d’activitats de diversa índole. D’una banda, a les 17.00 hores, tindrà lloc la inauguració del ‘Cap de Setmana de la Joventut’. Fins a les 00.00 hores es portaran a terme diverses activitats dirigides als més joves de la localitat. Però a més, a partir de les 00.00 hores, es desenvoluparan altres esdeveniments en l’esplanada d’aquest espai. Així, es realitzarà la projecció del documental ‘Coets, la Nit Màgica de Bétera‘.
En aquesta peça audiovisual es posen de manifest les tradicions més arrelades a la localitat, sent les principals protagonistes. Per fer realitat aquesta obra, s’ha comptat amb documentació del Consistori, sent la delegada de producció Mavi Aparísi, de l’àrea de Turisme. En ella també ha col·laborat de manera especial Vicent Bes ‘Cameta’ de ‘Bes Audiovisual’. Així, es recull el testimoni de veïns, penyes de coets i pirotècnics, entre d’altres. El guió i la direcció d’aquest projecte és obra de Javier Álvarez Solís, director de la productora Troppemedia.
Aquest documental es podrà veure al Museu de les Festes i Tradicions locals, com un dels elements essencials de les festes patronals de la població.
Després de la projecció, la vetlada s’amenitzarà amb la música de les DJs Miss Yuls i Carolina Isis. A més, les Obreres i Majorals de 2018 oferiran barra de beguda als allí presents. L’entrada per als actes és gratuïta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment