Bétera celebra del 16 al 24 de juny de 2017 la Setmana Esportiva. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Regidoria municipal d’Esports amb un programa ple d’activitats per a totes les edats i tots els esports que es desenvolupen al municipi.
Les activitats començaven dissabte amb l’exhibició de gimnàstica rítmica al matí i la tradicional competició de Karate a la vesprada.
La sisena marxa cicloturista AVAPACE, la qual va tindre lloc diumenge, també s’emmarca dins d’aquesta setmana d’esports.
A més a més, fins al pròxim diumenge s’estan portant a terme diverses competicions obertes. D’una banda s’han preparat competicions de tenis, pàdel i frontó. Per altra part, es troben les competicions de futbet, futbol 7 i bàsquet masculí i femení de prebenjamí a infantil.
Dimarts 19 de juny va ser el torn per a les exhibicions de ball modern i flamenc i les de Taekwondo.
Dissabte 23 de juny arribarà el moment per al 3×3 femení en totes les categories. També hi haurà una tirada del pernil a càrrec del Club Tir amb Arc i a les 10.00 hores un aquatló popular.
Finalment, per a concloure aquesta setmana esportiva es farà un sopar de final de temporada de l’U.D. Bétera i el C.B. Bétera.
Qui desitge més informació al respecte podrà cridar al telèfon de secretaria del Poliesportiu municipal: 96/1601718.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment