La Mancomunitat Camp de Túria prepara un nou curs de formació per al mes de setembre. Es tracta del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica sobre Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles. Aquest programa està dirigit a tots els joves dels diversos municipis de la comarca de 16 i 21 anys, que no disposen del graduat escolar.
Les classes tindran lloc de setembre de 2018 a juny de 2019, en les instal·lacions del Centre Cívic El Prat de Llíria. La finalitat del curs és que l’alumnat aprenga a realitzar operacions de mecanitzat, a desmuntar, muntar i substituir elements mecànics i elèctrics dels vehicles.
Aquest curs contempla, a més de classes teòriques i pràctiques, la realització d’un període de pràctiques per a l’obtenció del títol. La Mancomunitat s’ha reunit amb una empresa especialitzada per a establir les bases per a col·laborar en matèria de formació a través de la participació en cursos i la realització de pràctiques laborals en l’establiment que aquesta empresa gestiona a la Pobla de Vallbona.
D’altra banda, des de fa més de vint anys aquesta institució imparteix el programa formatiu de qualificació bàsica “Arranjaments i Adaptacions en Tèxtil i Pell”, que aquesta setmana ha clausurat el curs lectiu. Catorze joves de 16 i 21 anys han assistit a la 22a edició d’aquest programa en el qual es combina formació teòrica i pràctica, i que s’ha desenvolupat al llarg del curs lectiu. Tots els alumnes han realitzat pràctiques en botigues relacionades amb el tèxtil i tallers, i dos d’ells, després del període de pràctiques han sigut contractats. Aquest curs també s’impartirà en el pròxim exercici formatiu.
Qui desitge rebre més informació sobre qualsevol d’aquestes formacions podrà cridar al telèfon 962798150, extensió 2. El termini per a inscriure’s en els cursos de Tèxtil i Electromecànica s’obrirà el pròxim 10 de juliol.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment