Eren al voltant de les 17.00 hores d’aquest dijous, 21 de juny, quan un quadricicle lleuger conegut popularment com a ‘cotxe sense carnet’ es cremava a l’altura del pont de Bétera eixint del camí Montcada i abans d’arribar a la rotonda del polígon. Així ho hem pogut saber a Betera.com a través d’un lector que ens ha proporcionat aquesta informació, al ser testimoni d’aquest succés mentre passava per aquest tram durant l’ocorregut. Al paréixer, els dispositius pertinents (bombers i Policia) s’han desplaçat cap al lloc d’immediat. A més, sembla que el conductor del vehicle es troba en bon estat.
En saber més al respecte i contrastar la informació amb fonts oficials, oferirem més detalls.
Ací tenen algunes imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment