Tal com vam informar a principis de setmana, aquest dilluns va tindre lloc una sessió plenària extraordinària per a debatre l’estat de la població. Després de l’exposició per part de l’Alcaldessa del municipi, Cristina Alemany, sobre la situació en què es troba la localitat va tindre lloc una ronda amb intervencions de cada portaveu i la corresponent rèplica del govern municipal.
D’aquesta manera, la portaveu del Partit Popular, Elia Verdevío, va centrar gran part de la seua intervenció en les necessitades actuals dels veïns i veïnes de les urbanitzacions, sobretot de Mas Camarena i Torre en Conill. En aquest sentit, va parlar de necessitats en transport, educació i salut, així com del Centre Cívic. Verdevío també va enfocar el seu discurs en assumptes com la pujada de l’IBI, la neteja i l’aigua.
A continuació oferim un vídeo amb la seua intervenció i la rèplica per part del Tinent d’alcalde, Enric Álvarez. Al llarg d’aquests dies també pujarem la resta d’intervencions dels diversos portaveus.

 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment