Dissabte passat 16 de juny, dos esportistes de l’Escola Municipal de Taekwondo de Bétera van participar en el Trofeu Fira i festes de Sant Joan 2018 d’Alberic. En aquesta competició van aconseguir uns bons resultats. D’aquesta manera, Álvaro va obtindre la medalla Or, guanyant amb un ampli avantatge, semifinal 28/0 i final 26/12.
D’altra banda, Judith va arribar a la medalla de Plata, realitzant una bona final que va perdre en els últims segons malgrat anar guanyant durant tot el combat.
Cal mencionar que ambdós joves no és la primera vegada que aconsegueixen grans triomfs. Álvaro, amb uns 14 anys, va quedar tercer en el passat XVIII Open Internacional de Taekwondo ‘Ciutat de la Ceràmica’ i, a més, va proclamar-se Campió de la Comunitat Valenciana Cadet de Taekwondo en abril de 2017, en la categoria -65 kg després de penjar-se l’or a Onda.
Posteriorment, també va obtindre l’or en l’Open Internacional de Marina d’Or. En maig de l’any passat també es va proclamar campió i or en el campionat de taekwondo Nacional vila de Montesa i es va convertir en campió autonòmic del primer campionat autonòmic de FEDAMC a la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, sumant-li l’or de la Fira de San Juan d’Alberic, va aconseguir sis victòries seguides.
Finalment, en juny era campió de taekwondo de la Copa d’Espanya de clubs i Campionat d’Espanya clubs, FEDAMC, venciment en les categories de cadet i Junior amb l’or.
Aquest esportista practica taekwondo des dels 8 anys. Va començar a l’Urban Fitness Club Montcada, amb el mestre Joan Carles Cobos Aranda on va estar 5 anys, i actualment entrena a l’escola municipal de la nostra localitat.
Quant a Judith es va proclamar medalla de Bronze en la modalitat de combat durant el passat Open Internacional de la Ceràmica l’Alcora i també medalla d’or en la categoria de Pumses durant el mateix esdeveniment.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment