(EFE) La Policia Nacional investiga la troballa aquest dimecres d’un cadàver. Pel que sembla és un home i aparentment no presenta signes de violència i es troba en avançat estat de descomposició. Aquest cadàver hi ha aparegut sense cap documentació i estava a l’interior d’una caseta situada en un descampat del districte valencià de Trànsits.
Una telefonada ha alertat al 091 al voltant de les dotze del migdia de la forta olor que desprenia la zona, a la qual ha acudit una patrulla que ha trobat el cadàver dins d’una caseta en un descampat parcialment tapiat.
La Policia tracta ara d’identificar aquestes restes mentre l’autòpsia determinarà les causes de la mort.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment