Aquesta vesprada, a les 19.00 hores, l’Escola Municipal de Teatre de Bétera celebrarà la seua Final de Curs. L’alumnat representarà les obres ‘La Selva’ i ‘Històries en un ascensor’. Aquesta peça teatral compta amb la direcció d’Amparo Oltra i Manuel Puchades.
L’acte tindrà lloc a l’Auditori de la Casa de la Cultura.
En primer lloc actuarà el grup d’alumnat de primària amb l’obra de teatre ‘La Selva’. Posteriorment, al voltant de les 22.30 hores, el grup d’adults interpretarà l’obra ‘Històries en un ascensor’.
L’entrada és gratuïta.
Cal mencionar que Amparo Oltra és coneguda pel seu paper de Marisol a la sèrie de ficció ‘L’Alqueria Blanca’ i també a la seua participació en altres com Cuéntame como pasó, ‘La que se avecina’, ‘Escenas de matrimonio’ o ‘Bienvenidos al Lolita’, entre d’altres.
Per la seua banda, Manuel Puchades llicenciat en art dramàtic, també és conegut per papers al cine com ‘La chispa de la vida‘ i a la televisió per les seues intervencions a ‘Puente viejo‘, ‘Águila Roja’ o ‘La que se avecina‘, entre moltes altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment