Durant la seua intervenció en el Ple extraordinari de juny on es va debatre l’estat actual de Bétera, el portaveu de Mas Camarena-CUBE Salvador Beltrán, va parlar de les necessitats de la zona de Mas Camarena i Torre en Conill on el Centre de Salut, el Centre Cívic, el fem o el transport van ser alguns dels temes centrals. Així mateix, davant la seua petició de què Mas Camarena es convertisca en una Entitat Local Menor va ficar d’exemple La Xara i Jesús Pobre a Dénia.
A continuació oferim un vídeo amb la intervenció de Beltrán. Al llarg d’aquests dies seguirem oferint més intervencions:

:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment