(EFE) El CA Cárnicas Serrano ha informat en un comunicat que l’atleta Fátima Ayachi ha sigut expulsada del club per haver incomplit els protocols i compromisos interns i haver perdut el club la confiança en aquesta, després de la seua implicació en l’operació policial contra una xarxa de trànsit de substàncies de dopatge.
El club explica que dissabte passat l’esportista marroquina els va comunicar que havia sigut objecte d’un registre policial en el seu domicili efectuat el dijous 14 de juny. Aquest registre es trobava emmarcat dins d’una operació per trànsit de substàncies de dopatge contra Sait Aitaddi i Rachid Nadij.
“L’atleta ens manifesta que li són intervinguts tots els medicaments del seu domicili. També ens declara que li ha sigut confiscada una medicació receptada i portada des del Marroc per al tractament d’una lesió de genoll”, indica la nota.
Diumenge passat es van reunir amb caràcter d’urgència els responsables del club valencià i van decidir l’expulsió immediata de l’atleta després d’analitzar la gravetat dels fets i la seua “confusa” declaració. “D’altra banda, entenem que el fet d’estar investigada i vinculada a una trama de dopatge és motiu suficient per a interrompre la relació amb l’atleta”, s’afig.
El dilluns 18 es va tramitar la baixa federativa amb la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i el club explica que “des del moment que coneixem la notícia per part de la mateixa atleta fins al dia d’emetre aquest comunicat no hem pogut fer pública la notícia per tractar-se d’un procés que es trobava en fase de secret policial. La nostra postura des del moment que vam conéixer la notícia va ser la d’actuar amb la major contundència i transparència”.
El club apunta que internament compten amb un protocol de seguiment dels seus atletes i que disposen d’un document de “compromís de joc net” que tots els atletes d’alt rendiment han de signar de manera obligatòria per a formar part del club.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment