L’Ajuntament de Bétera ha organitzat per a aquest pròxim dimarts, 26 de juny, un altre Ple Extraordinari. Com és habitual, aquest tindrà lloc a les 19.00 hores, en el Saló de Plens de la Casa Consistorial situat al Castell de la localitat. En aquesta sessió es tractarà la resolució, al·legacions i l’aprovació definitiva del Pressupost general i la Plantilla de Personal municipal per a l’any 2018. A més, també es donarà compte del manteniment i millora d’edificis públics.
A continuació oferim l’Ordre del Dia:
1. HISENDA.- Expedient sobre Pressupost General i Plantilla de Personal de l’Ajuntament de Bétera per a l’exercici 2018. Resolució, Al·legacions i aprovació definitiva.
2. MANTENIMENT I MILLORA D’EDIFICIS PÚBLICS.- Expediente núm. 03-15 sobre “Contractació del Servei de neteja d’Edificis, instal·lacions i altres dependències municipals de l’Ajuntament de Bétera. Classificació d’ofertes i requeriment de documentació”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment