Després de l’exposició de l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, sobre l’estat actual del municipi van intervindre els diferents portaveus dels partits que formen part de l’Equip de Govern de la localitat.
En aquest sentit, el regidor d’Hisenda, Enric Àlvarez, va iniciar la seua intervenció explicant com s’havien trobat el panorama econòmic municipal i el que s’havia aconseguit al llarg d’aquests tres anys. Posteriorment, el portaveu del PSPV-PSOE Fernando Cantarino també va fer un balanç de tot el treball realitzat al llarg d’aquest període, principalment en les àrees que comprenen regidors del seu grup. El mateix va fer el regidor d’Asamblea Bétera Ciudadana Augusto Sevilla, qui va remarcar al principi de la seua intervenció que els governs d’esquerres gestionen millor que els de dretes.
 
Ací, un vídeo resum de les tres intervencions:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment