Aquest dilluns, 25 de juny, finalitza el termini per a presentar les sol·licituds a l’Escola d’Estiu per a persones amb diversitat funcional.
L’horari per a efectuar aquest tràmit finalitza a les 14.00 hores. La persona interessada deurà dirigir-se a les instal·lacions de Casa Nebot (C/Estació,5).
El pagament de la tassa es podrà portar a terme els dies 26 i 27 de juny. La recollida del “Full de Liquidació” es realitzarà en el Departament de Gestió Tributària (C/Colón) i el lliurament del rebut es realitzarà en el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Bétera (Casa Nebot).
La publicació de la llista definitiva d’alumnes admesos es farà pública el pròxim dimecres, 27 de juny, a partir de les 14.00 hores.
Els requisits per a poder ser admesos són els següents:
a) Edat major de 3 anys.
b) Empadronats al municipi de Bétera.
c) Persones amb diversitat funcional no empadronats, matriculats en centres de la localitat.
d) Persones amb diversitat funcional no empadronats, que els pares treballen al municipi.
Als apartats c) i d) deuran acreditar mitjançant el justificant de matrícula del centre i/o mitjançant el justificant del centre laboral.
En cas de no haver-hi places suficients per a cobrir la demanda, se seguirà com a primer criteri de preferència els empadronats al municipi, davant d’aquells que no ho estiguen, i com a segon criteri se seguirà l’ordre d’inscripció (data i hora de presentació) fins a cobrir les places disponibles.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment