huerta betera okAquest dimecres, 27 de juny, finalitzarà el termini de presentació de sol·licituds per a l’adjudicació dels horts urbans. Aquesta adjudicació va dirigida especialment a les persones en situació d’atur, pensionistes i persones en risc d’exclusió social.
La finalitat d’aquests horts és permetre una producció d’autoconsum per a les persones abans mencionades.
Per a l’adjudicació de les 14 parcel·les disponibles es crearan tres grups:

  • Grup 1: Persones en situació d’atur inscrits com demandants d’ocupació en el SERVEF. Per a aquest grup aniran destinades 7 de les 14 parcel·les disponibles.
  • Grup 2: Pensionistes o jubilats, per a aquest grup aniran destinades 6 de les 14 parcel·les disponibles.
  • Grup 3: Institucions, entitats o associacions sense ànim de lucre degudament inscrites en el municipi de Bétera, aquest grup tindrà accés a una parcel·la. En el cas que en algun dels tres grups especificats anteriorment no es presenten sol·licituds suficients per a cobrir la totalitat de les parcel·les disponibles, les parcel·les que queden vacants podran ser cobertes amb sol·licituds d’un altre dels grups a excepció de les parcel·les destines a institucions, entitats o associacions sense ànim de
    lucre, en cas que aquestes parcel·les quedaren vacants, l’Ajuntament reservaria el seu ús per a possibles propostes que poden sorgir.

Una vegada adjudicades les parcel·les disponibles, es procedirà a la creació d’una borsa amb totes aquelles sol·licituds que complisquen els requisits i no hagen obtingut llicència per a l’ús dels horts urbans. Aquesta borsa tindrà validesa durant el temps estipulat per a les llicències atorgades per a l’ús dels horts urbans, en cas que alguna llicència quedarà vacant s’escollirà a sol·licitant que estiga al primer lloc de la borsa. La durada de la nova llicència serà el temps restant de l’anterior.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment