L’Ajuntament de Bétera va portar a terme aquest dimarts, 26 de juny, un Ple Extraordinari. En aquesta sessió es va tractar la resolució d’al·legacions i l’aprovació definitiva del Pressupost general i la Plantilla de Personal municipal per a l’any 2018. La sessió va donar llum verda a aquest acord amb el vot de qualitat de l’alcaldessa. Doncs, cal mencionar que hi va haver 10 vots a favor (Compromís, PSPV-PSOE, Asamblea Bétera ciudadana i regidor al grup no adscrit) i 10 en contra (PP, Mas Camarena-CUBE i Ciudadanos) els quals van propiciar l’empat i es va haver de tornar a repetir la votació. De nou, el resultat va ser l’empat i, per tant, decideix el vot de qualitat d’alcaldessa que en aquest cas era a favor.
Abans de la votació es va donar compte de la inadmissió o desestimació d’algunes de les al·legacions presentades. Entre les al·legacions inadmeses a tràmit es trobava la de la Portaveu del Partit Popular, Elia Verdevio, en representació del grup polític Aquesta al·legació va ser presentada el 25 de maig de 2018. Posteriorment, el regidor d’Hisenda Enric Àlvarez va explicar el motiu de la desestimació de les al·legacions a les quals el Partit Popular va mostrar la seua disconformitat.
A continuació, un vídeo resum sobre aquest punt de l’ordre del dia.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment