Aquest dimecres, 27 de juny, la localitat de Godella acollirà un acte homenatge als afusellats de l’Ajuntament Republicà del citat municipi i també de la fosa 114 de Paterna. En aquesta fosa també s’hi troba un veí de Bétera, segons queda plasmat a un llistat de distribució de víctimes per pobles.
En aquesta llista, a la qual hem pogut accedir, consta que hi ha 197 víctimes entre les quals també hi ha persones d’altres pobles de la comarca del Camp de Túria. Aquestes localitats són Benaguasil (19), La Pobla de Vallbona (3), Llíria (1) i Riba-roja de Túria (1). A més, a aquesta fosa hi ha víctimes d’altres comunitats espanyoles.
La jornada està organitzada pel Grup Memòria Democràtica de Godella ‘Paraules contra l’oblit’ amb la col·laboració del seu Ajuntament. A l’esdeveniment es convida a aquells familiars de les víctimes i a totes aquelles persones que desitgen assistir. L’acte es portarà a terme a les instal·lacions del teatre ‘Capitolio‘ de l’esmentada població (C/Major, 81) a les 19.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment