El passat 7 de juny arrancava la huitena edició de la Ruta de la Tapa a Bétera. Després de portar-se a terme quatre dijous seguits, hui es ficarà punt final a aquest esdeveniment fins a l’any que ve.
Enguany han participat 18 hostalers. Per a l’ocasió, com cada any, els restaurants han preparat diverses tapes amb les seues millors propostes. Alguns d’ells mostren les seues tapes estrela, que ja tenen a la carta, i altres aprofiten per a donar a conéixer alguna novetat i veure com funciona entre els paladars més exigents i introduir-lo entre els seus plats.
Els bars i restaurants participants són: Tapería del Sol, El Trull, Mas de Roda, La Pinta, Bocabadat, El Corral, Fusió, Nou Tropical, Vamos a Beer, Patrick‘s, Bar Domínguez, Ruth Rock Bar, La Margot, Lady Eleanor, Ca Serruch, Ágora 23, Tapería Confeti i Josynes.
Aquesta iniciativa es porta a terme amb la finalitat d’animar els ciutadans a què coneguen les esmentades varietats culinàries que els comerços de sector de l’hostaleria locals els ofereixen.
L’horari per a aquesta última jornada també és de 19.30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment tornarà a preparar un mínim de 3 tapes i un mínim de 6 tapes diferents. El preu és de 3,50 euros cada tapa més consumició i 2,50 euros tapa extra.
Cal recordar que, una vegada més, es realitzarà un concurs a la millor tapa amb indicació de l’establiment. Per aquest motiu, en cada establiment hi ha una urna a fi de poder dipositar les butlletes que hauran de contindre 4 encunys diversos. Els Establiments que hagen obtingut el primer, segon o tercer premi oferiran 1 sopar gratis al seu establiment per a dues persones.
Com a novetat, enguany hi haurà un premi especial de l’ACB a la millor tapa valorada per un jurat gastronòmic.
 
 
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment