El passat 7 de juny arrancava la huitena edició de la Ruta de la Tapa a Bétera. Després de portar-se a terme quatre dijous seguits, hui es ficarà punt final a aquest esdeveniment fins a l’any que ve.
Enguany han participat 18 hostalers. Per a l’ocasió, com cada any, els restaurants han preparat diverses tapes amb les seues millors propostes. Alguns d’ells mostren les seues tapes estrela, que ja tenen a la carta, i altres aprofiten per a donar a conéixer alguna novetat i veure com funciona entre els paladars més exigents i introduir-lo entre els seus plats.
Els bars i restaurants participants són: Tapería del Sol, El Trull, Mas de Roda, La Pinta, Bocabadat, El Corral, Fusió, Nou Tropical, Vamos a Beer, Patrick‘s, Bar Domínguez, Ruth Rock Bar, La Margot, Lady Eleanor, Ca Serruch, Ágora 23, Tapería Confeti i Josynes.
Aquesta iniciativa es porta a terme amb la finalitat d’animar els ciutadans a què coneguen les esmentades varietats culinàries que els comerços de sector de l’hostaleria locals els ofereixen.
L’horari per a aquesta última jornada també és de 19.30 hores fins a fi d’existències. Cada establiment tornarà a preparar un mínim de 3 tapes i un mínim de 6 tapes diferents. El preu és de 3,50 euros cada tapa més consumició i 2,50 euros tapa extra.
Cal recordar que, una vegada més, es realitzarà un concurs a la millor tapa amb indicació de l’establiment. Per aquest motiu, en cada establiment hi ha una urna a fi de poder dipositar les butlletes que hauran de contindre 4 encunys diversos. Els Establiments que hagen obtingut el primer, segon o tercer premi oferiran 1 sopar gratis al seu establiment per a dues persones.
Com a novetat, enguany hi haurà un premi especial de l’ACB a la millor tapa valorada per un jurat gastronòmic.
 
 
 
Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment