El Ple extraordinari del passat dimarts, 26 de juny, va aprovar la Contractació del Servei de neteja d’Edificis, instal·lacions i altres dependències municipals de l’Ajuntament de Bétera.
Cal recordar que l’expedient es va deixar damunt la taula en el ple ordinari del 4 de juny per què hi havia alguns dubtes per part de l’oposició quant a temes d’adjudicació, entre altres. Segons va explicar el regidor José Rodado, es va convocar una reunió amb tots els tècnics implicats per poder resoldre tots aquests dubtes. Una vegada resoltes les qüestions es va aprovar la classificació de les ofertes i el requeriment de la documentació per a veure la solvència econòmica de l’empresa adjudicatària (OHL Servicios Ingesan).
El regidor del Partit Popular, Germán Cotanda, va agraïr el treball realitzat per part de l’equip de govern en aquest assumpte i va anunciar que el vot del seu grup anava a ser favorable. D’aquesta manera, el punt va ser aprovat amb 16 vots a favor (Compromís, PSPV-PSOE, Asamblea Bétera Ciudadana, PP i el regidor al grup no adscrit) i les abstencions de Mas Camarena-Cube i Ciudadanos).
A continuació, un resum d’aquest punt de l’ordre del dia:

 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment