Aquest divendres donarà el tret d’eixida el segon Cap de Setmana de la Joventut, com ja hem comentat en altres publicacions. Són diverses les activitats que s’han organitzat per a acollir aquest esdeveniment. En aquest sentit, divendres hi haurà una vetlada d’humor amb la ‘Nit de Monòlegs‘, organitzat per la Regidoria d’aquesta àrea.
Qui desitge passar una nit d’espectacle de monòlegs i divertir-se, no pot faltar a aquesta cita ineludible. Les actuacions donaran el seu tret d’eixida a les 22.00 hores. Aquestes es portaran a terme a les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’.
Per a l’ocasió es compta amb artistes de renom al Món dels Monòlegs, com són Rafa Alarcón, Óscar Tramoyeres i Jesús Manzano. El show es preveu que dure fins a les 00.00 hores, donat que posteriorment es projectarà el documental ‘Coets, la Nit Màgica de Bétera’, organitzat per la Regidoria de Turisme. Posteriorment, hi haurà música a càrrec de les DJ Miss Yuls i Carolina Isis.
L’entrada és gratuïta.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment