Aquest divendres, 29 de juny, les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’ seran protagonistes d’un bon nombre d’activitats. Doncs, després de finalitzar la jornada dedicada als joves del municipi, serà el moment per a la projecció del documental ‘Coets, la Nit Màgica de Bétera‘.
Després de la projecció, la vetlada s’amenitzarà amb la música de les DJs Miss Yuls i Carolina Isis. A més, les Obreres i Majorals de 2018 oferiran barra de beguda als allí presents. L’entrada per a l’acte és gratuïta.
En aquesta peça audiovisual es posen de manifest les tradicions més arrelades a la localitat, sent les principals protagonistes. Per fer realitat aquesta obra, s’ha comptat amb documentació del Consistori, sent la delegada de producció Mavi Aparísi, de l’àrea de Turisme. En ella també ha col·laborat de manera especial Vicent Bes ‘Cameta’ de ‘Bes Audiovisual’. Així, es recull el testimoni de veïns, penyes de coets i pirotècnics, entre d’altres. El guió i la direcció d’aquest projecte és obra de Javier Álvarez Solís, director de la productora Troppemedia.
Aquest documental es podrà veure al Museu de les Festes i Tradicions locals, com un dels elements essencials de les festes patronals de la població.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment