Des d’aquest divendres a la vesprada, Bétera acollirà un conjunt d’activitats dirigides als joves del municipi. D’aquesta manera, es portarà a terme el segon Cap de Setmana de la Joventut.
Els actes començaran hui, 29 de juny, a les 17.00 hores. L’edifici de ‘Frutos Bétera’ (Avda. Alcalde Vicent Cremades S/N) serà l’espai on s’inaugure aquest esdeveniment. En primer lloc s’ha preparat un Funball (Buble Soccer). L’activitat finalitzarà a les 21.00 hores. A la vegada, a les 17.05 hores, hi haura una exhibició de Cubs de Rubik al mateix espai. Aquesta es realitzarà fins a les 19.30 hores. Seguidament, serà el torn per a la batalla de Rap (Dj Zanhian). Per tancar la jornada, s’ha organitzat una nit de monòlegs. Les actuacions donaran el seu tret d’eixida a les 22.00 hores. Aquestes es portaran a terme a les instal·lacions de ‘Frutos Bétera’. Per a l’ocasió es comptarà amb artistes de renom al Món dels Monòlegs, com són Rafa Alarcón, Óscar Tramoyeres i Jesús Manzano. El show es preveu que dure fins a les 00.00 hores, donat que posteriorment es projectarà el documental ‘Coets, la Nit Màgica de Bétera’, organitzat per la Regidoria de Turisme. Posteriorment, hi haurà música a càrrec de les DJ Miss Yuls i Carolina Isis. L’entrada és gratuïta.

Dissabte, 30 de juny

D’altra banda, per a aquest dissabte està prevista una programació molt variada. Els acte començaran al matí. De 10.00 a 14.00 hores, l’edifici de ‘Frutos Bétera’ acollirà activitats esportives (SPORT PARK). En aquest sentit, es comptarà amb futbol 3vs3, Basket 3vs3, minipista de tenis, un xutometro, així com un castell unflable d’una barredora. També estaran presents, Club Basket Bétera, Escola de Tenis, Paddel i Gimnàstica Rítmica.
Però un dels moments més esperats arribarrà a les 12.00 hores amb la ‘Cursa d’Autos Locos’, que durarà dins a les 14.00 hores. Aquesta, eixirà des de l’Avinguda Constitució fins al carrer Calvari.
Cada ‘auto loco’ deurà estar format per u o dos pilots com a màxim. Els participants deuran tindre entre 14 i 30 anys. L’auto loco deurà estar proveït de 3 rodes com a mínim, tindre un mecanisme de direcció o control i un sistema de frens. Així mateix, no pot portar cap tipus de tracció de motor. A més, ha de tindre una base on se sustente, ja que no pot transportar-ho la persona sobre el seu cos propi.
Per a extremar les mesures de seguretat cada un dels pilots deurà portar posat un casc de protecció, colzeres i genolleres. D’altra banda, no hi ha límit de mesures, ni de pes.
Després de la cursa, es farà entrega de trofeus als 3 millors temps i 1 addicional a l’auto loco més original.
La festa seguirà de 17.00 a 19.00 hores, de nou a Frutos Bétera, amb una festa de l’espuma. Aquesta estarà amenitzada per Dj Zahanian i Dix Animació.
De 20.00 a 21.30 hores, els joves es congregaran al parc d’esplai per a celebrar la ‘Neón Color Party‘.
Aquesta cursa-caminada es desenvoluparà en un recorregut que tindrà 4 punts de tirada de color. Les persones menors de 12 anys podran participar amb un familiar.
Per concloure la jornada, de 23.30 a 02.00 hores, a l’edifici de ‘Frutos Bétera’ es procedirà a una discomòbil a càrrec d’event de Color.

Diumenge, 1 de juliol

Ja per finalitzar aquest cap de setmana, el diumenge s’encetarà amb una Jam Musical. Els participants d’aquesta activitat farà una improvisació amb el seu instrument i se sumarà a la resta que es vagen afegint. Aquest esdeveniment també serà a Frutos, d’11.00 a 14.00 hores. Al mateix temps, els grups de Scouts ‘Última morada’ desenvoluparà diversitat de jocs (Time‘s Up, Home Llop i l’Aldea). També hi haurà tornejos organitzat per aquest mateix grup i el de ‘Rebalsadors‘ (Truc, Fallera Calavera i Brisca).
 
 
 
 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment