L’associació cultural l´Aljama de Bétera ha organitzat un nou curset dirigit a tot aquell que desitge participar en les danses de Bétera que tenen lloc a la nit del 14 d’agost.
Aquest tindrà lloc els dies 3, 10, 17, 24 i 31 de juliol, així com el 7 d’agost. Les classes s’impartiran a l’edifici La Penya (C/Calvari) de 20.30 a 21.30 hores.
Cal mencionar que les danses d’aquesta nit ja s’han consolidat, convertint-se en un dels actes més espectaculars.
Aquesta entitat va nàixer l’any 2004, a causa de la motivació d’un grup de persones, amb iniciatives i molta il·lusió per treballar en l’apassionant món de la Cultura Popular i Tradicional Valenciana. La seua finalitat és l’estudi, documentació, ensenyament, difusió i foment dels elements que formen part de la cultura popular i tradicional valenciana, especialment el ball, la música i les cançons, els instruments i la indumentària.
D’aquesta manera va sorgir amb el ferm propòsit de recuperar i donar a conéixer els nostres balls, cançons i músiques. Amb molta voluntat i esforç van aconseguir recuperar, crear i mantindre algunes de les manifestacions més importants, originals i característiques de la comarca del Camp de Túria, com són el Ball dels oficis de Llíria, les Danses de Bétera i un ampli repertori de cançons i melodies publicades en els seus treballs discogràfic “La memòria dels sentiments”, “la Música Popular i la festa d’un poble, Bétera” i en“Mixtures”.
L’Aljama no té límit d’edat i està format tant per xiquets com per majors.
 
 
 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment