L’associació cultural l´Aljama de Bétera ha organitzat un nou curset dirigit a tot aquell que desitge participar en les danses de Bétera que tenen lloc a la nit del 14 d’agost.
Aquest tindrà lloc els dies 3, 10, 17, 24 i 31 de juliol, així com el 7 d’agost. Les classes s’impartiran a l’edifici La Penya (C/Calvari) de 20.30 a 21.30 hores.
Cal mencionar que les danses d’aquesta nit ja s’han consolidat, convertint-se en un dels actes més espectaculars.
Aquesta entitat va nàixer l’any 2004, a causa de la motivació d’un grup de persones, amb iniciatives i molta il·lusió per treballar en l’apassionant món de la Cultura Popular i Tradicional Valenciana. La seua finalitat és l’estudi, documentació, ensenyament, difusió i foment dels elements que formen part de la cultura popular i tradicional valenciana, especialment el ball, la música i les cançons, els instruments i la indumentària.
D’aquesta manera va sorgir amb el ferm propòsit de recuperar i donar a conéixer els nostres balls, cançons i músiques. Amb molta voluntat i esforç van aconseguir recuperar, crear i mantindre algunes de les manifestacions més importants, originals i característiques de la comarca del Camp de Túria, com són el Ball dels oficis de Llíria, les Danses de Bétera i un ampli repertori de cançons i melodies publicades en els seus treballs discogràfic “La memòria dels sentiments”, “la Música Popular i la festa d’un poble, Bétera” i en“Mixtures”.
L’Aljama no té límit d’edat i està format tant per xiquets com per majors.
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment