La Companyia Zorongo Teatre presentarà aquest dissabte, 30 de juny, la seua nova peça teatral a tots els veïns Bétera.
La seua preestrena es va portar a terme el passat 3 de maig, a l’Ateneu Centre Cívic i Cultural de la localitat, i arriba amb l’estrena oficial a l’Auditori de la Casa de Cultura, en dues sessions: 19.00 i 22. 30 hores.
Es tracta de El Crèdit, obra dramàtica escrita per Jordi Galcerán. Aquest, és considerat com l’autor de referència del teatre actual i el rei de l’humor negre.
Tot comença amb un home que intenta, de manera honesta, aconseguir que una sucursal bancària li concedisca un xicotet crèdit absolutament necessari per a continuar amb la seua vida. No té avals ni propietats, tan sols compta amb la seua “paraula d’honor” perquè el banc s’assegure la seua devolució. La negativa del director de la sucursal els col·loca als dos en una situació molt delicada i hilarant. Cada gir d’aquest text sorprendrà fins al final.
Aquesta obra, va ser guanyadora del Primer Torneig de Dramatúrgia Catalana i posteriorment el de Catalunya Vs Argentina.
Ara, serà representada per Didac Moreno, encarregat també de dirigir-la, i Tano Mateu a la nostra localitat. En aquesta ocasió es compta amb Merxe leal com ajudant de direcció i amb Antonia Caselles com a regidora i il·luminació.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment