Molts dels clubs esportius de Bétera continuen disputant competicions en aquest cap de setmana. No obstant això, fem un repàs dels últims triomfs aconseguits per algunes d’aquestes entitats.
D’una banda, el Club de Natació SOS Bétera es va alçar amb el subcampionat autonòmic i el tercer lloc en el Trofeu Ciutat d’Alacant, el 16 i 17 de juny. Entre els excel·lents resultats del CN ​​SOS, destaca, el campionat autonòmic a Ski i medalla de bronze en les proves de banderes i esprint, de Paula Ruiz. Mar de la Quadra va obtindre el campionat autonòmic en Tabla i subcampionat en la prova d’Ocean. Luis Vallejo va resultar campió autonòmic en Taula i medalla de bronze en la prova d’Ocean. Jorge Camacho, la medalla de bronze a Ski. En relleus van aconseguir el 3r lloc en el relleu esprint femení, el 2n lloc en les proves Rescat amb Tabla i Relleu Ocean en categoria femenina i masculina. A més de les medalles, en pràcticament totes les proves diversos nadadors del Club van aconseguir estar entre els 8-10 primers llocs de la classificació.
Ara, el club es troba a Màlaga, al Campionat d’Espanya amb el Benjamí i Aleví.
Així mateix, l’equip elit femení del CEA Bétera va guanyar la penúltima prova de la Lliga de Clubs de Triatló a Navajas. Les dones van finalitzar a 6 segons de diferència de les segones classificades. L’equip elit masculí també va pujar el tercer graó del pòdium.
A més, el triatleta de Bétera, Romaric Forques, va véncer a la Copa d’Europa Junior de Bucarest, Romania.
Romaric va obtindre una diferència definitiva d’1 minut i 5 segons respecte del segon classificat, Luka Grgorinic, de Croacia. Tercer fou el danés, Scott Steenberg.
Quant a Futbol, l’Aleví C i l’Infantil A de l’UD Bétera han resultat campions de la lliga 2017-2018, l’Aleví A, l’Aleví B, l’Aleví D i el Cadet C subcampions.
Pròximament, vos informarem de més actualitat esportiva dels clubs locals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment