Rafa Moreno. President M. 2019


Ja estem en juliol, i amb ell arriba l’hora que els Majorals de l’any 2019 comencen a treballar de valent per al pròxim any. Betera.com ha parlat amb el president d’aquesta pròxima Majoralia, Rafa Moreno, qui ens ha contat tot el que porten preparant.
D’aquesta manera, el pròxim dissabte 7 de juliol, el seu barracó obrirà oficialment les portes per a tots els veïns i veïnes del municipi. Aquesta apertura es farà amb un esdeveniment especial. Doncs, per a l’ocasió el grup ha preparat una concentració de cotxes clàssics al mateix recinte de l’Albereda (Av. Escultor Ramón Inglés), a les 18.00 hores. Qui desitge inscriure’s deurà enviar un correu electrònic a concentracioncochebetera@gmail o cridar al telèfon 654 314 087.
Aquesta tercera edició compta amb els següents cinc premis: premi al cotxe més antic, al cotxe que ve de més lluny, al millor restaurat, al més original i al club més nombrós.
Però, tal com ens comenta Rafa, la concentració serà l’acte encarregat de donar-li inici a una sèrie d’activitats que s’han preparat per a aquest mes. I és que, a la setmana següent (14 de juliol) l’agrupació de ball ‘Salsa x 4’ oferirà una nit llatina que començarà a les 23.30 hores.
A més, la música de disco tampoc hi faltarà en aquests caps de setmana de juliol. Entre ells, cal destacar el del pròxim 28 de juliol, on Pablo Guerola d’Europa FM oferisca una gran discomòbil per a totes i tots. Aquesta donarà el seu tret d’eixida a les 23.00 hores.
Així mateix, ja dins dels actes emmarcats en les Festes d’Agost, seran els organitzadors de la tradicional discomòbil de la nit del 14 que enguany estarà amenitzada per José Coll i Vicente Buitrón (a partir de les 23.00 hores) i de la popular Festa de l’Espuma del dia 15, dia gran de les Festes. Els dj. locals ‘Wisemen‘ seran qui li fiquen el toc musical a la llarga jornada, a partir de les 12.00 hores
Al marge de tots els actes que els Majorals de 2019 han estat organitzant, han cuidat altres detalls curiosos. En aquest sentit, han confeccionat una carta de sopars que no passarà desapercebuda. “Tenim entrepans amb noms específics que fan referència a algú de nosaltres”, ens explica el seu president. D’aquesta manera, podem trobar nomenclatures com ‘Vaya lío‘, ‘Pupurri‘, ‘Espectacular’ ‘Ni fu ni fa’ o ‘El traidor‘. No obstant això, “tots ells amb productes de qualitat i casers”, argumenta Rafa. Així, la carta es complementa amb una varietat de tapes, ensalades i menú infantil per a tots els gustos.
Cal recordar que gran part d’aquesta formació es va unir l’any 2016 perquè les Festes d’aquell any pogueren ser una realitat. Molts dels que hi anaven a ser per a l’any 2019 es van reunir per a fer possible la festivitat, portant el lema ‘Salvem la Festa’. Així va ser i, ara, molts d’ells repeteixen per a ser l’any per al quan en un principi s’havien apuntat ja fa uns quants anys. Igual que en 2016, Rafa serà qui porte la presidència, comptant amb Javier Herrero com a vicepresident. Rostres com el de Juanpi, Javi Heredia, Gabi, Ximo, o Jose María també els podrem tornar a veure durant aquest període. “A més, comptem també amb més gent amb gran experiència en el Món de la Festa i la tradició”, declara el seu president referint-se a persones com Toni Grande, Pablo Pérez, Miguel Sancho… Doncs, “llevat de Vicente i Josep Manel, la resta ja hi han sigut Majorals en altres etapes”, afegeix Rafa.
En definitiva, quasi 30 homes que compten amb l’especial col·laboració d’entitat, empreses i particulars que es bolquen en ajudar i en fer factible aquesta festivitat, tal com remarca Rafa Moreno.
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment