Des del divendres fins diumenge passat, Bétera va acollir el segon Cap de Setmana de la Joventut.
Els actes van començar divendres, 29 de juny. L’edifici de ‘Frutos Bétera’ va ser l’espai on es va portar a terme un Funball (Buble Soccer), una exhibició de Cubs de Rubik i una batalla de Rap (Dj Zanhian). Per tancar la jornada, es va organitzar una nit de monòlegs amb artistes de renom com Rafa Alarcón, Óscar Tramoyeres i Jesús Manzano.
D’altra banda, dissabte 30 de juny, l’edifici de ‘Frutos Bétera’ acollia activitats esportives (SPORT PARK), comptat amb futbol 3vs3, Basket 3vs3, minipista de tenis, un xutometro, així com un castell unflable d’una barredora. També van estar presents, Club Basket Bétera, Escola de Tenis, Paddel i Gimnàstica Rítmica. La festa seguia a la vesprada amb una festa de l’espuma, amenitzada per Dj Zahanian i Dix Animació.
Però un dels moments més esperats arribava al parc d’esplai amb la ‘Neón Color Party‘. Aquesta cursa-caminada es desenvolupava en un recorregut de 4 punts de tirada de color. En aquesta, participaven uns 300 joves. Per concloure la jornada, de 23.30 a 02.00 hores, a l’edifici de ‘Frutos Bétera’ es procedia a una discomòbil a càrrec d’event de Color.
Ja per finalitzar el cap de setmana destinat als joves, el diumenge els grups de Scouts ‘Última morada’ desenvoluparà diversitat de jocs (Time‘s Up, Home Llop i l’Aldea). També hi havien tornejos organitzats per aquest mateix grup i el de ‘Rebalsadors‘ (Truc, Fallera Calavera, caballero oscuro i Brisca).


 
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment