Dins l’Acord Territorial d’Ocupació, la Mancomunitat del Camp de Túria està organitzant diverses jornades tècniques dirigides a autònoms, comerços locals i Pymes. D’aquesta manera, el pròxim dimecres 4 de juliol tindrà lloc una Jornada sobre “Immersió Digital en Pimes i Comerços”. Aquesta formació serà impartida per Fidel García Meseguer, responsable de Projectes Estratègics de Desenvolupament Local en la Diputació de València.
Aquesta ponència es portarà a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Eliana i l’Associació de Comerciants Viu l’Eliana, però va dirigida a tots els empresaris dels municipis que formen part de la comarca.
En aquesta ocasió, es donaran a conéixer les possibilitats que brinda la xarxa per a fer el salt qualitatiu, ficant-se de ple en l’era digital. La jornada serà a les 14.00 hores en el Centre Sociocultural del municipi mencionat (Plaça Jutge Miquel Comes, 1).
D’altra banda, Bétera serà el següent municipi en acollir aquestes jornades tècniques. Així, el pròxim 17 de juliol, la Mancomunitat ha organitzat, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera, una ponència en la qual, sota el títol “Noves obligacions i drets en matèria de protecció de dades”, s’abordaran les implicacions del nou RGPD. La jornada serà a les 14.30 hores a casa Nebot (C/ Estació, 5).
Per a inscriure’s es pot enviar un correu electrònic a admon.ate@mancomunitatcampdeturia.es o cridar al telèfon 962 798 150 ext. 2.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment