Els pròxims 23 i 24 de febrer de 2019 tindrà lloc la X Cursa dels Arbres i Castells del Camp de Túria. Així ho ha anunciat l’organització a la seua pàgina web i a les seues xarxes socials. En aquest sentit, qui desitge participar ja pot inscriure’s a www.carreraarbolesycastillos.es/.
Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, la qual en la pròxima edició serà especial perquè compleix deu anys.
En la passada prova van participar més de 400 corredors, obrint la temporada de grans proves de running a la comarca i comptant amb tres equips més que en l’any anterior.
Els equips solen recórrer prop de 200 quilòmetres, dividits en 15 etapes en què es combinen trail i asfalt. Cadascuna d’aquestes etapes està dissenyada especialment per donar a conéixer el patrimoni arquitectònic i natural de la comarca, ja que amb aquest esdeveniment esportiu des de la Mancomunitat es pretén fomentar l’esport i promocionar turísticament seus 17 municipis.
Aquesta cursa també té un recorregut el qual travessa dos parcs naturals, el Parc natural de la Serra Calderona i el Parc Natural del Túria. També, com el seu nom indica, descobreix alguns dels arbres monumentals de la comarca.
Els castells constitueixen altre dels escenaris en els quals es disputa aquesta cursa, com ara el castell de Bétera.
A llarg d’aquest mesos s’aniran oferint més detalls sobre la prova.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment