El passat cap de setmana va tindre lloc a Màlaga el Campionat d’Espanya de Salvament i Socorrisme per a les categories d’aleví i benjamí, entrenats per Miguel Ángel del Barrio. El Club Natació S.O.S Bétera va obtindre una medalla d’or, dos de plata i un diploma per a l’equip aleví femení com a terceres en la general.
El campionat començava de bon matí el dissabte, amb les proves de piscina al Centre Aquàtic Inacua. Amb un gran esforç per part de tots els participants, el xiquet Rafa Payá va obtindre una plata en la prova de 50 metres natació amb obstacles, en la categoria de benjamí masculí.
Així mateix, l’equip de relleus de 4×12,5m arrossegament de maniquí aleví també va aconseguir una lluitada medalla de plata, amb la qual cosa els xiquets Jaime Abraham, Josep Aloy, Pablo Cordero i Miguel Dasí es proclamaren subcampions d’Espanya.
Pel que respecta a la resta de participants, van quedar entre els 10 millors en categoria aleví Aina Arnal (8a en 50m arrossegament de maniquí amb aletes i 8a en 25m arrossegament maniquí), Irene Arnal (7a en 25m arrossegament maniquí i 9a en 50m natació amb obstacles), l’equip aleví masculí va ser 4t en relleu de 4x50m natació amb aletes i 4t en 4x25m natació amb obstacles, i l’equip aleví femení quedà en 5a posició en la prova 4×25 natació amb obstacles.
En benjamins, Aitana Melitón (6a en 50m arrossegament maniquí i 8a en 50m natació amb obstacles benjamí femení), Laura Abraham (4a en 50m natació amb obstacles i 10a en 25m arrossegament maniquí), i Rafa Payá (8é en 50m arrossegament maniquí amb aletes, i 8é en 25m arrossegament maniqui) van destacar entre els 10 primers d’Espanya.
El diumenge va ser la jornada de platja, a la Platja de la Misericòrdia de Màlaga, ón Aina Arnal va aconseguir la medalla d’or en la prova de banderes aleví femení. La socorrista Laura Abraham va ser 5a en la mateixa prova en benjamí femení.
En carrera de nipper, Aina Arnal va arribar la 8a en aleví femení, Vicent Gil va ser 8é en benjamí masculí, i Laura Abraham i Aitana Melitón van ser 7a i 8a, respectivament, en benjamí femení.
En relleu d’esprint, l’equip aleví femení va ser 4t i l’aleví masculí va ser 6é.
Amb tots aquests resultats, el Club SOS Bétera va quedar en la 6a posició en la Classificació General del Campionat d’Espanya, amb un bon nivell i ambient de tot l’equip, format per Aina Arnal, Irene Arnal, Ada Devesa, Aitana González, Jaime Abraham, Pablo Cordero, Miguel Dasí, Josep Aloy, Laura Abraham, Aitana Melitón, Vicent Gil i Rafa Payá.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment