La Direcció General de la Infància i Adolescència ha remés una carta d’agraïment amb la informació disponible actualment sobre l’acolliment de les persones estrangeres de l’Aquarius que van arribar el 17 de juny al port de València. Aquesta carta s’ha redactat en resposta a les sol·licituds de diverses famílies manifestant el seu interés en el citat acolliment.
En aquesta nota s’informa que les persones menors d’edat susceptibles d’acolliment oscil·len entre els 14 i els 17 anys. Per a aquella família que contínua interessada a mantindre el seu oferiment inicial per a acollir les persones estrangeres menors d’edat o/i desitja fer-ho extensiu a les persones menors d’edat residents en la Comunitat Valenciana tutelades o/i en guarda, sobretot per a persones menors d’edat amb necessitats especials i grups de germans, s’ha facilitat un contacte a través del telèfon gratuït 900 150 804. Aquest, fa referència a l’entitat sense ànim de lucre AVAF, Associació Valenciana d’Acolliment Familiar, col·laboradora amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.
A continuació, adjuntem la carta amb tots els detalls: carta_a_familias_acogimiento_Aquarius_firmada(1)

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment