(EFE) La direcció de Compromís ha decidit el cessament d’Agustina Brines, una de les sis persones investigades en la causa secreta oberta després de l’operació Alqueria, com cogerent de l’empresa pública de la Diputació de València Divalterra (l’antiga Imelsa).
Aquesta mesura serà ratificada en la pròxima reunió del consell d’administració de Divalterra com a òrgan responsable del seu nomenament i que, ara, ha de fer efectiva la seua destitució, segons un comunicat de Compromís.
Brines va ser nomenada cogerent de Divalterra a proposta de Compromís en 2015 (l’altre cogerent és el socialista Xavier Simón) i dijous passat ja va anunciar la seua intenció d’apartar-se del càrrec.
Ara, la direcció de Compromís ha decidit “concretar” l’acceptació d’eixa renúncia a través d’aquest cessament com cogerent de l’empresa pública. “Brines té una contrastada trajectòria professional com a gestora en empreses públiques. Des de Compromís confiem que quede prompte aclarida la seua condició d’investigada en el cas Alquería“, conclou el comunicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment