El jardí de Casa Nebot va acollir divendres passat, 29 de juny, l’assemblea de la coordinadora comarcal de Podem Camp de Túria.
Va assistir com convidada la senadora Pilar Lima, qui va rendir comptes de la seua activitat institucional en la cambra alta a Madrid on, com va assenyalar, “el PP encara té una majoria absoluta que condiciona l’activitat parlamentària”.
Lima va aprofitar la presència de les persones representants dels cercles de la comarca per a animar a la participació “de baix a dalt, fent arribar les propostes del carrer a les institucions”.
L’assemblea va comptar també amb la presència de les persones recentment elegides per a la Secretaria General a Bétera, La Pobla de Vallbona, Llíria, Riba-roja i Vilamarxant, així com representants de Benissanó, Nàquera i Sant Antoni de Benaixeve.
Marisa Rodriguez i Juan Dols, co-portaveus de la coordinadora recorden que “en el Camp de Túria estan presents el vint per cent de les secretaries generals de la província, sent la comarca que compta amb major número després de L’Horta”. La vintena d’assistents van coincidir en la importància de les pròximes eleccions municipals que se celebraran en menys d’un any i per a les quals el partit morat ha iniciat ja la seua preparació que ha passat per la celebració de la Trobada autonòmica de Moncofar, dissabte 30, a la qual van assistir més de dues-centes persones representants dels cercles d’Alacant, València i Castelló així com càrrecs electes i orgànics amb la finalitat d’establir un debat enriquidor sobre el discurs polític que defensarà aquest partit a la Comunitat Valenciana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment