Quan arriba l’estiu, una de les cites ineludibles per als amants de la música és la del Cicle de Concerts que té lloc a Bétera. Aquest divendres, 6 de juliol, arriba la XVII edició d’aquesta iniciativa musical. Les diferents actuacions continuaran el 7, 13 i 14 de juliol. Totes elles donaran inici a partir de les 22.45 hores.
Habitualment, els concerts tenien lloc al Castell de Bétera. No obstant això, a partir d’enguany es realitzaran a l’Ermita de la localitat (dins el Calvari), donat que ja s’han posat en marxa les obres per al Museu de les Cultures que s’ubicarà en el mencionat castell.
Músics de gran nivell ens brindaran aquestes actuacions, donant-li major prestigi i color a les nits d’estiu a L’ermita.
Concretament, al XVII Cicle de Concerts participaran els següents músics professionals: David Gómez amb 1 Piano i 200 Ciris; el recital Líric amb la Mezzosoprano Lorena Valero i Ángel Torres Baello al piano; José Luis Éstelles amb el Clarinet i Alberto Rosado al Piano amb Benvolguts Mestres i el Recital de dos Trompetes i Piano amb Slawomir Cichor, José Cháfer a la trompeta i Adolfo García al Piano. Tots compten amb un gran recorregut en l’àmbit nacional i internacional.
L’accés a tots els concerts és gratuït. Per tant, no hi haurà excusa per poder gaudir de la bona música.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment