Una concentració de cotxes clàssics ha sigut l’esdeveniment elegit per a acompanyar l’apertura oficial de portes del Barracó dels Majorals 2019, la qual tindrà lloc demà dissabte.
La concentració tindrà lloc al mateix recinte de l’Albereda (Av. Escultor Ramón Inglés), a les 18.00 hores. Qui desitge inscriure’s deurà enviar un correu electrònic a concentracioncochebetera@gmail o cridar al telèfon 654 314 087.
Es tracta de la tercera edició d’aquesta concentració. Per a l’ocasió hi haurà diversos premis. Els cinc premis seran els següents: premi al cotxe més antic, al cotxe que ve de més lluny, al millor restaurat, al més original i al club més nombrós.
Al llarg d’aquest mes de juliol es portaran a terme més activitats, organitzades pels Majorals de l’any vinent amb la col·laboració d’altres entitats que s’han bolcat en ajudar.
Quant al Barracó en si, qui s’acoste aquests dos mesos per ell podrà assaborir una carta de sopars molt completa. Tapes, ensalades, entrepans, sandwich, hamburgueses i un menú infantil formen part de les propostes gastronòmiques d’aquest grup. A més, cal destacar com a curiositat que alguns entrepans porten noms específics i característics, fent referència a algú d’ells. D’aquesta manera es pot trobar nomenclatures com Vaya lío, Pupurri, ‘Espectacular’ ‘Ni fu ni fa’ o El traidor.
Qui desitge saber més, sols haurà d’arrimar-se a l’Albereda del 7 de juliol fins al 22 d’agost.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment