L’esplanada de l’Albereda de Bétera s’omplia de cotxes clàssics i mítics aquest dissabte, 07 de juliol, amb motiu d’una concentració organitzada pels Majorals 2019. Aquesta concentració donava pas a l’apertura del seu Barracó.
En aquesta tercera concentració d’automòbils clàssics hi havia diversos premis: premi al cotxe més antic, al cotxe que ve de més lluny, al millor restaurat, al més original i al club més nombrós. Els assistents van poder trobar-se amb tot tipus de vehicles, des dels més antics quasi ja inexistents als més desitjats. D’aquesta manera, els més joves van tindre l’oportunitat de conéixer de primera mà cotxes que mai hi havien vist i alguns adults recordar algunes èpoques.
Al llarg d’aquest mes de juliol es portaran a terme més activitats, organitzades pels Majorals de l’any vinent amb la col·laboració d’altres entitats que s’han bolcat en ajudar.
D’altra banda, els Majorals 2019 estaven a ple rendiment dins el Barracó i atenent a tots els seus comensals. I és que al voltant de les huit de la vesprada ja tenien les taules pràcticament plenes de veïns i veïnes que no volien perdre’s la seua estrena. Qui s’acoste aquests dos mesos per aquest espai podrà assaborir una carta de sopars molt completa. Tapes, ensalades, entrepans, sàndwitx, hamburgueses i un menú infantil formen part de les propostes gastronòmiques d’aquest grup.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment