Imatge: Centre Artístic Musical de BéteraL’auditori de la Casa de Cultura de Bétera va acollir aquest passat dissabte un intercanvi cultural entre la Banda del Centre Artístic Musical del municipi (CAM), dirigida per Pedro Vicente Alamá, i l’Agrupació Musical Banda Santa Ana d’Utebo (Saragossa), dirigida per Emilio Andrés Miralles. Aquest últim cal mencionar que hi ha sigut membre de la CAM i és fill de Bétera, encara que porta molts anys afincat a la regió aragonesa.
Durant la jornada es va oferir un ampli repertori de jotes i música tradicional per a banda, a les 19.00 hores. Però abans, ambdues formacions van gaudir d’un bany refrescant i un dinar de benvinguda al poliesportiu municipal. La velada es va tancar en un sopar de germanor, amb bon vi, jotes improvisades i molt bon ambient.
La Banda d’Utebo va passar per la població per primera vegada fa dènou anys. L’any passat va ser la banda local qui va anar a Utebo, i enguany es feia a la inversa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment