Qui pense que les comissions falleres sols tenen activitats els quatre dies de Falles està molt equivocat. Almenys, així és com passa a Bétera. Doncs, les distintes falles del municipi s’impliquen al llarg de l’any en altres esdeveniments del poble. Per exemple, a les Festes Patronals són ells els encarregats de la ja tradicional nit de playbacks, a la Cavalcada dels Reis Mags també participen per a fer-la més màgica i ajudar als patges reials. Però, a més a més, també preparen altres activitats als seus casals i districtes. D’aquesta manera, quan arriba Sant Joan cada comissió porta a terme la seua festa convidant a tots els veïns i veïnes. Així mateix, també celebren la Festa de l’Aigua.
En aquest sentit, el passat cap de setmana, a la Falla Carraixet tenia lloc aquesta mencionada festa. A partir de les 09.30 hores començava tot, amb un ‘Chupinazo‘ i tancament de Sant Fermí, Zumba, atraccions aquàtiques, piscina, festa de l’espuma i dinar.
Ara serà el torn per a la Falla l’Albereda. El pròxim dissabte, 14 de juliol, celebrarà la seua Festa de l’Aigua amb un ‘superdeslizador’, un mega castell aquàtic i piscines. Aquestes activitats es realitzaran en un recinte tancat per a la seguretat dels més menuts. Per a arredonir la jornada hi haurà una paella valenciana per a dinar. Qui desitge participar deurà ficar-se en contacte amb la comissió per a comprar el seu tiquet i tindre un dia immillorable amb tota la família.
Per la seua banda, la Falla la Barraca va desplaçar-se l’últim cap de setmana de juny a Aquòpolis per a passar un dia d’allò més bé. També, la Falla Gran Via de l’Est va organitzar el passat dissabte el segon gran Torneig de Truc FGVE a les Coves de Mallorca.
Qui també prepara una festa, però en aquest cas Eivissenca és la Falla Gran Via del Sur. El pròxim dissabte 21 de juliol al seu casal tindran ‘quinto’ i tapa, ‘mojitos’, sangria i la millor música. La festa continuarà després, per a qui ho desitge a Jardines de Tabarca. Per a anar en el bus caldrà apuntar-se en la llista.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment