(EFE) La circulació de les línies 4 i 6 de tramvia en els trams entre Tarongers i Doctor Lluch, en el primer cas, i Tarongers i Marítim-Serrería, en el segon, ha sigut restablida després que ahir a la vesprada s’enganxara un camió en la catenària de la xarxa elèctrica de Metrovalencia i s’interrompera la circulació durant diverses hores.
Segons un comunicat de la Generalitat, l’avaria es va solucionar anit a les 23.15 hores i es va restablir la circulació quinze minuts més tard, per la qual cosa es va poder finalitzar el servei diari, i hui continua amb normalitat.
Els fets van ocórrer a les 13.35 hores, quan un camió va enganxar en la catenària al seu pas per la rotonda de l’avinguda Tarongers amb el carrer Lluís Peixó, a l’altura del Tanatori de Serradora, i s’interrompera el servei en els trams afectats de les línies 4 i 6.
La línia 8, al no veure’s afectada, va duplicar les seues circulacions per a facilitar els desplaçaments cap a les platges, i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va posar autobusos a la disposició dels usuaris per a poder realitzar els desplaçaments que no es podien realitzar amb tramvia.
Entorn de les 19 hores es va tallar la tensió per a realitzar les pertinents labors de reparació de danys, la qual cosa va obligar a interrompre el servei del tram entre Tarongers i Marítim-Serrería fins a les últimes hores del dia.
Entre els danys produïts, destaca el trencament d’aïlladors, un pòrtic de sustentació i la derivació d’un descarregador, així com el trencament del pantògraf d’un tramvia.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment