(EFE) La circulació de les línies 4 i 6 de tramvia en els trams entre Tarongers i Doctor Lluch, en el primer cas, i Tarongers i Marítim-Serrería, en el segon, ha sigut restablida després que ahir a la vesprada s’enganxara un camió en la catenària de la xarxa elèctrica de Metrovalencia i s’interrompera la circulació durant diverses hores.
Segons un comunicat de la Generalitat, l’avaria es va solucionar anit a les 23.15 hores i es va restablir la circulació quinze minuts més tard, per la qual cosa es va poder finalitzar el servei diari, i hui continua amb normalitat.
Els fets van ocórrer a les 13.35 hores, quan un camió va enganxar en la catenària al seu pas per la rotonda de l’avinguda Tarongers amb el carrer Lluís Peixó, a l’altura del Tanatori de Serradora, i s’interrompera el servei en els trams afectats de les línies 4 i 6.
La línia 8, al no veure’s afectada, va duplicar les seues circulacions per a facilitar els desplaçaments cap a les platges, i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va posar autobusos a la disposició dels usuaris per a poder realitzar els desplaçaments que no es podien realitzar amb tramvia.
Entorn de les 19 hores es va tallar la tensió per a realitzar les pertinents labors de reparació de danys, la qual cosa va obligar a interrompre el servei del tram entre Tarongers i Marítim-Serrería fins a les últimes hores del dia.
Entre els danys produïts, destaca el trencament d’aïlladors, un pòrtic de sustentació i la derivació d’un descarregador, així com el trencament del pantògraf d’un tramvia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment