La Mancomunitat Camp de Túria ha obert la convocatòria per a inscriure’s en els programes de formació i qualificació bàsica: arranjaments i compostures en tèxtil i pell i mecànica de vehicles.
El termini finalitzarà el pròxim 16 de juliol. Els interessats podem cridar al telèfon 962798150.
Els dos programes van dirigits a l’alumnat de 16 a 21 anys que no tinguen certificat escolar, el programa consta d’un any escolar. Aquest curs començarà el 20 de setembre de 2018 fins al 14 de juliol de 2019.
Quant al programa Formatiu de Qualificació Bàsica sobre Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles, aquest tindrà lloc en les instal·lacions del Centre Cívic El Prat de Llíria. La finalitat del curs és que els joves aprenguen a realitzar operacions de mecanitzat, a desmuntar, muntar i substituir elements mecànics i elèctrics dels vehicles.
Aquesta formació contempla, a més de classes teòriques i pràctiques, la realització d’un període de pràctiques per a l’obtenció del títol. La Mancomunitat s’ha reunit amb una empresa especialitzada per a establir les bases per a col·laborar en matèria de formació a través de la participació en cursos i la realització de pràctiques laborals en l’establiment que aquesta empresa gestiona a la Pobla de Vallbona.
Des de fa més de vint anys la Mancomunitat imparteix el programa formatiu de qualificació bàsica “Arranjaments i Adaptacions en Tèxtil i Pell”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment