Els diversos clubs esportius de la localitat continuen recollint èxits a les seues competicions. En aquest sentit, Noèlia, Naomi i Josep del CEA BéteraTriatló aconseguiren fa unes setmanes la 4a posició en categoria absoluta i Andrea la tercera en escola, dins el Campionat d’Espanya per autonomies. A més, Miguel Lorente va guanyar el triatló de Castelló en la prova supersprint. El club també va participar en la competició al llac de Banyoles i també la seua escola va estar present a l’aquatló escolar de Benifaió. D’altra banda molts membres del club participaren en la travessia de Tabarca Santa Pola.
Quant a natació, el passat cap setmana el CN SOS Bétera va viatjar a la ciutat de Laxe, A Corunya, per a participar en el Campionat d’Espanya de Platja de les categories Infantil i Cadet. El club estava format per un total de 16 nadadors. Així, cal ressaltar el segon lloc en la General de la categoria Cadet Femení, lluitant amb els millors equips en l’àmbit Nacional. Van guanyar dues medalles de plata en els relleus de rescat amb tub (Lola, Andrea, Aitana i Rebeca) i de rescat amb taula (Lola i Andrea).
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment