La Junta de Portaveus de la Diputació de València ha acordat la convocatòria de dues sessions plenàries extraordinàries els pròxims dies 12 i 17 de juliol, i també la del Consell d’Administració de l’empresa pública Divalterra.
D’aquesta manera, el dijous dia 12 de juliol a les 12.00 hores es celebrarà un plenari extraordinari en el qual s’acceptarà la renúncia del president Jorge Rodríguez i el cessament del seu equip assessor. Així mateix, a les 13.00 hores es reunirà el Consell d’Administració de Divalterra.
El següent dimarts, 17 de juliol, se celebrarà una segona sessió extraordinària del ple de la Diputació en la qual tindrà lloc la presa de possessió del nou diputat o diputada. A continuació, en aquest mateix plenari, es portarà a terme el nomenament del nou president o presidenta de la corporació provincial. Segons la presidenta en funcions de la corporació provincial, Maria Josep Amigó, l’equip de govern (que conformen el PSPV-PSOE, Compromís i Esquerra Unida) recolzarà la candidatura a la presidència del socialista Toni Gaspar, doncs el PSPV és el partit que més diputats té en l’Executiu provincial, i perquè l’important “no és el qui sinó el quin” i les polítiques progressistes.
A més a més, els portaveus dels distints grups han consensuat la celebració del plenari ordinari del mes de juliol el pròxim dimarts 24 de juliol, el qual serà ja presidit pel nou president de la Diputació.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment