La setmana passada obria el Barracó dels Majorals 2019 amb una concentració de cotxes antics. Però les activitats no han acabat ací. Doncs, el pròxim dissabte 14 de juliol l’agrupació de ball ‘Salsa x 4’ oferirà una nit llatina. Aquesta tindrà lloc en la mateixa esplanada de l’Albereda a les 23.30 hores.
Des dels majorals 2019 es convida a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta vetlada. Tan sols deuran apropar-se a aquest espai amb ganes de ballar i passar una nit divertida plena de música llatina.
A més, la música de disco tampoc hi faltarà en aquests caps de setmana de juliol. Entre ells, cal destacar el del pròxim 28 de juliol, on Pablo Guerola d’Europa FM oferisca una gran discomòbil per a totes i tots. Aquesta donarà el seu tret d’eixida a les 23.00 hores.
A més, cal recordar que divendres, dissabte i diumenge el barracó oferirà sopars i copes perquè qui vulga col·laborar en la festa s’acoste. En aquest sentit, els Majorals 2019 van realitzar fa unes setmanes un curs de manipulador d’aliments per poder oferir el millor servici possible.
Per arredonir els plans, a partir d’aquest mateix dissabte, de 18.00 a 20.00 hores ofereixen una oferta especial: doble de cervessa a 1€.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment