Fa 15 anys que Miguel Ángel Lillo va decidir obrir les portes d’un nou establiment a Bétera. En un primer moment, aquest comerç local s’instal·laria justetament en enfront d’on es troba ubicat actualment des de fa ja onze anys, a Avinguda País Valencià, 2. Parlem de ‘Piensos el junqueral‘.
Com el seu nom indica, en aquesta botiga es ven menjar per als animals, però principalment està especialitzat en el sector del cereal per a la ramaderia (cavalls, gallines…), diferenciant-se un poc del producte que es sol vendre a grans centres comercials o grans cadenes que serien els seus dos competidors. En aquest sentit, compta amb una gran varietat de cereal. No obstant això, també té una secció per als pardalets i per a mascotes com gossos i gats. Així ens ho conta el mateix Miguel Ángel, qui també ens explica que la seua principal clientela és sobretot gent més major “de 40 cap a dalt i persones que viuen a xalets i tenen gossos grans, cavalls i gallines”.

Tracte directe amb la clientela

“Venem productes intermedis i econòmics per a tot tipus de butxaca”, indica el gerent. A més, ens comenta que solen vendre prou a granel i majoritàriament paquets grans que van per palés. “Diàriament solem agafar les comandes i en la furgoneta fem el repartiment, tan si són encàrrecs grans com més menuts”, expressa Lillo. “Brindem un servei personalitzat a la nostra clientela, portant-los a la porta de sa casa l’aliment dels seus animals quan es requereix”, prossegueix. A més, també menciona que fan encàrrecs quan alguna cosa que els clients demanen no la tenen físicament en tenda.
“D’altra banda oferim venda de planter per a hort i accessoris de tota classe per a animals, així com pipetes i antiparàsits en les èpoques prolíferes”, declara Miguel Ángel.
D’aquesta manera, el boca a boca, la seua proximitat amb els clients (tant en el tracte com en ubicació) i els seus anys d’experiència són el seu millor aval. Doncs, aquestes característiques són la millor garantia perquè un comerç local funcione al llarg del temps. Qui desitge saber més sobre ells i la seua àmplia oferta tan sols deurà acostar-se per les seues instal·lacions, en horari de 09.00 a 14.00 hores i de 16:30 a 20:30 hores, o cridar als següents telèfons: 96 169 05 15 / 687 683 811.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment