(EFE) Un grup de 78 migrants que van arribar a València a bord de l’Aquarius el passat 17 de juny han partit aquest dijous cap a França, on van sol·licitar ser traslladats. Aquests han viatjat amb un vol xàrter noliejat per l’Organització Internacional per a les Migracions (OIM).
Al voltant de les 11.20 hores ha eixit cap a París el vol en el qual viatgen els refugiats, entre els quals hi ha alguna família, acompanyats per membres de l’equip operatiu d’OIM.
Els migrants han arribat a l’aeroport de València en dos autobusos custodiats per vehicles del Cos Nacional de Policia, els agents del qual els han acompanyat fins a la terminal per a pujar a l’avió.
L’Aquarius va arribar al Port de València el passat 17 de juny amb 630 migrants a bord i dies abans d’arribar a la capital valenciana França ja va mostrar la seua disposició a rebre a sol·licitants d’asil del vaixell de rescat.
El 18 de juny la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, va assegurar que quasi la meitat dels migrants arribats a Espanya en l’operatiu del buc Aquarius va manifestar la seua preferència per traslladar-se a França.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment