El pròxim dimarts, 17 de juliol, Bétera acollirà una jornada tècnica per a autònoms, comerços locals i Pymes. Aquesta formació s’emmarca dins l’Acord Territorial d’Ocupació de la Mancomunitat del Camp de Túria. Doncs, l’entitat està portant a terme diverses jornades d’aquest tipus pels diferents municipis de la comarca.
Ara, sota el títol “Noves obligacions i drets en matèria de protecció de dades” es realitzarà aquesta sessió en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de la localitat. En ella, s’abordaran les implicacions del nou RGPD. La jornada serà de 14.30 a 16.30 hores a casa Nebot (C/ Estació, 5). Ricardo Martínez, director de càtedra de privacitat i transformació digital de la Universitat de València serà l’encarregat d’impartir aquesta formació.
Per a inscriure’s es pot enviar un correu electrònic a admon.ate@mancomunitatcampdeturia.es o cridar al telèfon 962 798 150 ext. 2.
Durant dues hores es resoldran qüestions com per exemple com adaptar-se al nou reglament, de què informar els clients, les responsabilitats que es tenen a l’utilitzar dades dels clients, etc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment