Aquest divendres i dissabte, 13 i 14 de juliol, torna de nou el Cicle de Música a l’Ermita. En aquesta ocasió serà el torn per a José Luis Éstelles amb el Clarinet i Alberto Rosado al Piano amb ‘Benvolguts Mestres’ i el Recital de dos Trompetes i Piano amb Slawomir Cichor, José Cháfer a la trompeta i Adolfo García al Piano, respectivament.
Tots els artistes que participen en aquest cicle compten amb un gran recorregut en l’àmbit nacional i internacional. Les actuacions tindran lloc a partir de les 22.45 hores. L’accés a tots els concerts és gratuït.

Benvolguts Mestres

José Luis Estellés gaudeix d’una brillant trajectòria artística, en la qual combina amb idèntica intensitat la seua activitat com a director orquestral i clarinetista amb la pedagogia.
Al llarg dels anys, José Luis Estellés ha format part activament, en la seua faceta de clarinetista i professor, d’institucions com el Conservatori Superior de Música d’Oviedo, la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, l’Orquestra del Principat d’Astúries, l’Orquestra Ciutat de Granada, l’Aula de Música de la Universitat d’Alcalá de Henares, CodartsRotterdams Conservatorium, la Sibelius Academy d’Hèlsinki i Musikene – Centre Superior de Música del País Basc.
Alberto Rosado Carabias (Salamanca, 1970) pertany a una generació d’intèrprets formats en un repertori clàssic i compromesos d’una manera especial amb la música contemporània. Ha fet recitals en les principals ciutats i Festivals d’Europa, Amèrica i Àsia i ha actuat com a solista amb l’Orquestra Nacional d’Espanya, Bamberg Symphonie, Simfònica de Radiotelevisió Espanyola, Simfònica de Castella i Lleó, Filharmònica de Sevilla, Filharmònica de Gran Canària, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Filharmònica Ciutat de Mèxic, Jove Orquestra d’Espanya i UMZE (Budapest) entre unes altres.

Recital de dos Trompetes i Piano

Slawomir Cichor va començar a la música mentre estudiava amb Igor Cecocho en l’Acadèmia de Música Karol Lipiński en Wrocław (Polònia), on va començar a col·laborar amb l’Orquestra Filharmònica de Wrocław fins a l’any 2000, quan va realitzar la seua primera audició per a guanyar el lloc. A partir d’aquest moment, durant tres anys, també va ser trompeta principal convidat per la Sinfonia Varsòvia , la famosa orquestra fundada pel violinista i director Yehudi Menuhin.
El perfil de Slawomir Cichor és el d’un típic trompetista orquestral. En 1999, quan només tenia 21 anys, va ser convidat a tocar amb la Polish Festival Orchestra, fundada pel prestigiós pianista i director d’orquestra polonés Krystian Zimerman, amb motiu de l’aniversari de 150 anys de la mort de Chopin.
Al llarg de tots els seus anys com a trompetista orquestral, ha actuat en més de 20 països a Europa, Amèrica i Àsia, i ha realitzat més de 20 enregistraments de música contemporània i romàntica.
José Cháfer, natural de l’Olleria, comença els seus estudis en la Societat Musical de la seua localitat, amb els professors Sr. Vicente Gil i Sr. Manuel López , per a prosseguir-los en el Conservatori Professional d’Ontinyent de la mà de Sr. Miguel Sarrió, amb el qual rep el títol de Professor de Trompeta i el Premi Extraordinari.
Adolfo García comença els seus estudis musicals en la Societat Artístic- Musical “La Nova” i el Conservatori “Lluis Milà” de Xàtiva. Els prossegueix en el Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent i els finalitza en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València amb els professors Miguel Ángel Herranz i Marisa Blanes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment